Acrysign® 

Acrysign is een gegoten acrylaat met uitstekende mechanische eigenschappen die intensieve bewerkingen toelaten. Het materiaal is splintervrij te verzagen en te frezen en laat zich gemakkelijk laseren zonder dat er verkleuring optreedt.

Kleuren

Acrysign® is beschikbaar in een waaier van 22 originele kleuren. Geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Enkele kleuren laten een fractie licht door waardoor men door de gebruikelijke lichtbronnen bepaalde lichtschakeringen kan bereiken. waarmee extra mogelijkheden in uw reclame uiting zich aandienen.

Oppervlak :

Acrysign® beschikt over een glanzende en een satin matte zijde. Twee in één plaat, waarbij zich op de matte kant geen vingerafdrukken aftekenen.

Afmeting Acrysign:

Acrysign® is in één standaardafmeting beschikbaar; 2030 x 3050 mm in 8 mm dikte.

Wit en zwart zijn ook in 18mm uit voorraad leverbaar.

Andere diktes en/of kleuren zijn op productie mogelijk mits minimale afname.

Toepassingen:

signs – logo’s – gevelletters – winkelinrichting – rekken en schappen – meubels – decoratiepanelen - POS – displays – deurpaneeltjes – architectuur – scheidingswanden - design

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief