DIBOND® - Aluminium sandwichplaten 

Dibond® is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten, aan de voorzijde een gemoffelde dekplaat en aan de achterzijde een gemoffelde of walsmatte achterzijde. Een lichtgewicht sandwichplaat met uitstekende producteigenschappan voor binnen- en buitentoepassingen: standenbouw,wandpanelen,POS-displays,reclame- en uithang-borden,fotomounting,winkelinrichting, digitale druk, zeefdruk, pylonen, ....

Lees meer over Dibond en Dibond® bewerkingen.

Dibond® Algemeen

Dibond® Kleur

Dibond® Digitaal

Dibond® Algemeen is een duurzaam sandwichpaneel dat volledig recycleerbaar is, onbeperkt te vervormen en te verbinden en dus ideaal als modulair standelement en beelddrager.

Dibond® Kleur voldoet aan de hoogste eisen voor digitaalprint. Deze platen hebben een uitstekende vlakheid en een perfect oppervlak.

Dibond® Digitaal de enige aluminium sandwichplaat die voorzien werd van een bijzonder laksysteem, dat speciaal ontwikkeld werd voor zeefdruk en digitale vlakbedrukking.

Dibond® Butlerfinish

Dibond® Dilite

 

Dibond® Butlerfinish, het geborsteld oppervlak is het resultaat van een gesofisticeerd produktieproces. Digitale druk in groot formaat op deze platen resulteert in aantrekkelijk prints.

Dibond® Dilite

Kern van polyethyleen met aluminium afdekplaten

(0,2 mm dikte). De aluminium afdekplaten zijn voorzien van een basiskwaliteit polyester-lak. Enkel aan te raden bij vlakke toepassingen.

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief