DIBOND® - Aluminium sandwichplaten 

Dibond® is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten, aan de voorzijde een gemoffelde dekplaat en aan de achterzijde een gemoffelde of walsmatte achterzijde. Een lichtgewicht sandwichplaat met uitstekende producteigenschappan voor binnen- en buitentoepassingen: standenbouw,wandpanelen,POS-displays,reclame- en uithang-borden,fotomounting,winkelinrichting, digitale druk, zeefdruk, pylonen, ....

Lees meer over Dibond en Dibond® bewerkingen.

Dibond® Algemeen

Dibond® Kleur

Dibond® Digitaal

Dibond® Algemeen is een duurzaam sandwichpaneel dat volledig recycleerbaar is, onbeperkt te vervormen en te verbinden en dus ideaal als modulair standelement en beelddrager.

Dibond® Kleur voldoet aan de hoogste eisen voor digitaalprint. Deze platen hebben een uitstekende vlakheid en een perfect oppervlak.

Dibond® Digitaal de enige aluminium sandwichplaat die voorzien werd van een bijzonder laksysteem, dat speciaal ontwikkeld werd voor zeefdruk en digitale vlakbedrukking.

Dibond® Butlerfinish

Dibond® Dilite

 

Dibond® Butlerfinish, het geborsteld oppervlak is het resultaat van een gesofisticeerd produktieproces. Digitale druk in groot formaat op deze platen resulteert in aantrekkelijk prints.

Dibond® Dilite

Kern van polyethyleen met aluminium afdekplaten

(0,2 mm dikte). De aluminium afdekplaten zijn voorzien van een basiskwaliteit polyester-lak. Enkel aan te raden bij vlakke toepassingen.

Nieuws

vacature CNC operator

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een CNC frezer voor 5-assige bewerking. Kom jij ons team in Zwolle versterken? Lees meer.

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief