Kwaliteit 

Wij beschikken over ISO 9001:2015

 

Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers.

Ispa Plastics Nederland is sinds december 2016 ISO gecertificeerd en wel met het ISO-9001:2015 certificaat. Het ISO-9001 certificaat conform de nieuwste normen.

 

ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van Ispa Plastics Nederland zelf.

 

 

De voordelen van ISO certificering voor u en voor ons:

 

- ISO certificering helpt om de bedrijfsprocessen die er toe doen te identificeren en te optimaliseren.

- Processen en structuren worden voor de gehele organisatie duidelijk, waaronder taken, verantwoordelijkheden en communicatiestructuren.

- Verhoging van efficiencie, wat kan resulteren in kostenbesparingen.

- Problemen kunnen tijdig gesignaleerd en geidentificeerd worden, waardoor actie ondernomen kan worden om fouten in de toekomst te voorkomen.

- Klant en klanttevredenheid staat centraal; klanttevredenheid kan geoptimaliseerd worden.

 

 

Download hier onze beleidsverklaring process & quality management

 

Download hier ons ISO9001:2015 certificaat

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief