ISPA PLASTICS 

Groothandel in en bewerker van kunststoffen

Ispa Plastics bestaat inmiddels ruim 30 jaar.

 

Ispa Plastics is een bedrijf met 4 vestigingen in Nederland en één in België en heeft ruime ervaring in het verwerken van kunststof halffabrikaten voor de reclame, bouw en industrie. Dezelfde jarenlange ervaring hebben we in het bewerken van deze materialen.

 

Doordat wij samenwerken met zeer gerenommeerde Europese fabrikanten , kunnen wij u continu een hoogstaande kwaliteit garanderen.

Met onze uitgebreide service, waaronder verschillende bewerkings-en cut-to-size mogelijkheden, biedt Ispa Plastics een concept dat uniek is voor Nederland en België.

 

Mocht u meer informatie wensen zoals prijzen, documentatie of monsters, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord

 

Met vriendelijke groet,

 

Ispa Plastics

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief