Ispaprint ® - High Pressure Laminate 

Ispa Plastics is uw dealer voor Abet platen.

 

Ispaprint®

Is een zelfdragende, onder hoge druk vervaardigde laminaatplaat (HPL- High Pressure Laminate) met decoratief oppervlak, geschikt voor buiten toepassingen, bestand tegen licht en tegen weersinvloeden. De kern van de plaat bestaat uit lagen cellulosebanen geïmpregneerd met fenolharsen met één- of tweezijdige decoratieve toplaag. Deze componenten worden blootgesteld aan hoge druk (9 MPa) en temperatuur (150°C) in speciale stapelpersen waarin zich het polycondensatieproces van de harsen voltrekt.

De decoratieve banen zijn geïmpregneerd met thermohardende harsen, waardoor bescherming wordt verkregen tegen weersinvloeden. De platen zijn verkrijgbaar in de standaarduitvoering en in de brandvertragende versie (F1), waarbij aan de fenolharsen brandvertragende stoffen zijn toegevoegd.

Voordelen van Ispaprint®:

  • duurzaam materiaal
  • verkrijgbaar in een ruim kleurengamma
  • hoge technische prestaties
  • bijzonder geschikt voor de bouwsector
  • goed alternatief voor de traditionele materialen
  • bestand tegen grote temperatuursschommelingen (-30°C tot +70°C)

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief