Isparex®, Ispacel en Simopor 
PVC Hardschuimplaten zo licht als een veertje 

Op deze pagina vindt u de lichte PVC schuimplaten terug, die door hun licht gewicht ideaal zijn voor o.a. standen- en displaybouw, fassades, interieurinrichting, modelbouw, meubels, design, ... etc. Deze platen zijn: weersbestendig, vormbestendig, moeilijk ontvlambaar. Ze hebben een zijde-glad oppervlak en geven mooie resultaten in de digitale druk en de zeefdruk.

Simopor

Simopor Light

Simopor Color

Deze platen werden speciaal ontwikkeld voor digitale druk. Briljante beeldweergaves met mooie, levendige kleuren. De platen zijn geschikt voor alle UV- en solventtinten, UV-gestabiliseerd en antistatisch.

Deze lichte PVC-schuimplaten laten zich zeer makkelijk bewerken door hun lage dichtheid en gewicht.

Doordat de platen ook in kleur verkrijgbaar zijn (blauw, geel, groen, grijs, rood en zwart), biedt dit de stand- of decorbouwer een breed spectrum aan mogelijkheden om zijn idee te realiseren.

Ispacel

ISPACEL® deze platen bestaan uit hoogwaardige dekplaten en een witte of grijze PVC-schuimkern. Doordat ze stijf, vormvast, UV- en weersbestendig zijn, zijn ze zéér geschikt voor buitentoepassingen: gevel-elementen, reclameborden, scheidingswanden

 

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief