MAKROLON® Polycarbonaat 

Elk plaattype, in het assortiment van de Makrolon polycarbonaat platen, heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en is daardoor geschikt voor typische toepassingen zoals machinebeveiliging, verlichtingsarmaturen, reclameborden, lichtkoepels, transparante geluidsmuren, veiligheidsbeglazing enz.

Makrolon® massief GP

Makrolon® massief UV

Makrolon® massief AR

Makrolon® GP-platen zijn geschikt als machinebeveili-gingen,verlichtingsarmaturen, borden, muur- en deurscheidingen. De platen bieden bescherming tegen onopzettelijke breuk en

moedwillige vernieling.

Makrolon® UV -platen

met UV-bescherming op beide kanten zijn ideaal om buiten te gebruiken: overdekte oversteekplaatsen voor voetgangers, bushaltes, tongewelven en lichtkoepels.

Makrolon® AR-platen zijn krasbestendige polycarbo-naatplaten met een verbeter-de uv-bestendigheid. Ideaal als veiligheidsbeglazing in ziekenhuizen, gevangenissen en psychiatrische instel-lingen. kijkramen en machinebeveiligingen.

Makrolon® massief NR

Makrolon® meerwandig

 

Makrolon® NR platen zijn transparante platen met een matte afwerking en een verbeterde uv-bestendigheid op één kant.

Makrolon® meerwandig, de verschillende types worden verder uitgebreid toegelicht in de rubriek bouw.

Nieuws

vacature CNC operator

Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een CNC frezer voor 5-assige bewerking. Kom jij ons team in Zwolle versterken? Lees meer.

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief