PET : VERALITE® en QUINN® 

Veralite® en Quinn PETg zijn transparante kunstofplaten van hoge kwaliteit,met unieke kenmerken: zeer slagvast, zeer transparent, chemisch resistent, goede brandweerstand,veilig mbt onverpakte voedingsmiddelen,eenvoudig te verwerken en te vacuümvormen. Ze worden dan ook vaak gebruikt als veiligheidsbeglazing (machines,heftrucks,...),posterbedekking, kiosken,displays,lichtreclame (signs),productverdelers in shops, bushokjes enz.

a-PET 100

PETg 200

Quinn PETg

Veralite® 100 is een trans-parante plaat geëxtrudeerd uit polyester (APET), koud en warm plooibaar en bedruk-baar met aanbevolen inkten.

Veralite® 100 AR (Anti-Reflex): voorkomt reflectie van het zonlicht en is krasvaster, dus ideaal voor reclame.

Veralite® 200 is een hoogtransparante plaat geëxtrudeerd uit copolyester (PETG). Ideaal voor medische toepassingen, dit materiaal is steriliseerbaar en eenvoudig te vacuümvormen.

Quinn® PETG is de merk-naam voor geëxtrudeerde polyethyleentereftalaat

glycol (PETG) copolyester-platen. Zeer gemakkelijk te verwerken en te vacuüm-vormen waardoor het ideaal materiaal is voor een hele reeks toepassingen.

Nieuws

GEZOCHT!!! CNC Frezer te Helmond

Voor onze vestiging in Helmond zijn wij op zoek naar een CNC Frezer. Kom jij ons team versterken?? Lees meer.

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief