PLEXIGLAS® niet-doorzichtig  

Niet-doorzichtig PLEXIGLAS® leent zich uitstekend voor reclameuitingen zoals, winkelinrichtingen, displays en lichtreclame.

Deze PLEXIGLAS® platen kunnen probleemloos verzaagd, geboord, gevormd en verlijmd worden. Ze stralen een hoogwaardige klasse uit en zijn een ideale blikvanger en aandachtstrekker.

PLEXIGLAS® TruLed

PLEXIGLAS® Spiegel

PLEXIGLAS® Hi-Gloss

PLEXIGLAS® LED is ontwikkeld om een optimale lichtopbrengst uit uw LED reclameuiting te genereren.

PLEXIGLAS® Reflections platen zijn breukvast, elastisch, licht, vocht- en warmteresistent. Ze zijn hierdoor uiterst geschikt als spiegel in scholen, auto's, ziekenhuizen, beurzen, displays enz.

PLEXIGLAS® Hi-Gloss maakt met zijn glanzend oppervlak de kleuren stralender en levendiger. Deze PLEXIGLAS® platen worden vaak verwerkt in keukens, badkamers en standbouw.

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief