PLEXIGLAS® nieuwe varianten 

Nieuwe PLEXIGLAS®-varianten bij Ispa Plastics. Ontdek ze allemaal.

 

 

 

Plexiglas® Optical Hardcoat.

Online Seminar and workshop.

PLEXIGLAS® Optical Hardcoat

PLEXIGLAS® Satinice

PLEXIGLAS®

Endlighten T

PLEXIGLAS® Optical Hardcoat is een kraswerende versie met éénzijdige oppervlakte coating, die zorgt voor een hogere bestendigheid tegen krassen en diverse chemicaliën.

PLEXIGLAS® Satinice wordt uitgebreid met enkele nieuwe trendy, felle ‘vogue’ kleuren (in 4 en 6 mm): Sunshine (geel), Pumpkin (oranje), Tomato (rood), Lollipop (rose), Pacific (blauw), Laguna (turquoise), Grass (groen) en Coconut (kokos).

PLEXIGLAS® Endlighten T is ideaal voor ‘edge-lit’ toepassingen: het licht wordt langs de kopse zijkant ingestraald en gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. De nieuwe geupgrade versie

(T staat voor transparant) is helderder bij uitlichting dan de vorige generatie en uiterst geschikt voor LED.

PLEXIGLAS® Hi-Gloss

 
 

PLEXIGLAS® Hi-Gloss. De co-extrusie brengt 2 lagen acrylaat samen tot één homogeen geheel, onafscheidelijk aan mekaar verbonden. Dit in tegenstelling tot produkten met een laag lak, verf, druk of laminatie. Hi-Gloss is weersbestendig, vervormbaar en buigbaar. Lichter dan glas en daardoor gemakkelijk te plaatsen.

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief