QUINN ACRYLAAT 

Quinn® platen zijn gegoten polymethylmethacrylaat platen. Quinn® acrylaat is geschikt voor reclameborden en displays, maar ook voor constructietoepassingen, meubels, verlichting en reclametoepassingen.

Quinn® Cast

Quinn® Cast Design

Quinn® Cast Vision

Quinn® Cast platen zijn bijzonder heldere acrylaat-platen voor displays,reclame-borden,bedrijfsborden en winkelinrichting.

Quinn® Cast Design is een acrylaatplaat met matte oppervlakken, speciaal bedoeld voor het verdelen van licht. Het resultaat is een betere weergave in displays.

Quinn® Cast Vision is een standaard Quinn® Cast plaat; maar heeft een speciale afwerking ondergaan en is daardoor geschikt voor projectietoepassingen.

Quinn® XT

Quinn® XT Softtone

 

Quinn® XT is uitstekend geschikt voor etalages,uitstal-rekken of lichtarmaturen in winkels. Ook ideaal als basismateriaal voor uithangborden.

Quinn® XT Softone is een acrylaatplaat met een dubbelzijdig mat oppervlak, zodat afbeeldingen en tekst duidelijker te zien zijn onder alle lichtomstandigheden.

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief