VERKOOPORGANISATIE 

 
 

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen werken wij binnen Ispa Plastics met regionale verkoopafdelingen.

U belt met Ispa Plastics, of bezoekt een van onze vestigingen.

Doordat deze filialen kleinschalig opgezet zijn, hebt u als onze relatie, het voordeel van persoonlijke aandacht en een vaste aanspreekpartner. Bij Ispa Plastics hebben onze relaties nog steeds een gezicht en een naam. Hierdoor kunnen wij u en uw product de aandacht geven die u verdient.

 

Ispa Plastics is erop gericht u zoveel mogelijk à la minute te helpen. Niet alleen in daden maar ook in woorden. Voorlichting behoort tot de taak van de goed opgeleide en ervaren Ispa Plastics medewerkers.

 

Wenst u meer informatie betreffende prijzen, levertijden, monsters en dergelijke, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Nieuws

Ispa Plastics ISO gecertificeerd

Wij beschikken over ISO 9001:2015 Ispa Plastics Nederland wil een betrouwbare partner zijn en investeert voortdurend in de kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers. Onze organisatie is gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001:2015. In ons kwaliteitsmanagement systeem geven we meer aandacht aan klanttevredenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers. Lees meer.

Kunststofbewerkingen

Ispa Plastics is reeds jaren actief op het gebied van kunststofbewerkingen. Lees meer.

aanmelden nieuwsbrief