You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

PET-G (Polyethyleentereftalaatglycol) HIPEX®

 kunststof perspex plexiglas acrylaat staven

PET-G zijn geëxtrudeerde polyethyleentereftalaatglycol (HIPEX®) platen, die worden gekenmerkt door goede optische eigenschappen, eenvoudige verwerkbaarheid en zeer goede slagvastheid. Bovendien zijn PET-G platen vlam vertragend geclassificeerd (moeilijk ontvlambaar, klasse B1), geschikt voor voedseltoepassingen en kunnen ze worden geprint met UV-uithardende inkt.

Speciaal voor toepassingen op het gebied van vacuüm- en thermovormen, zijn PET- G platen de beste keus omdat ze niet kristalliseren en zonder voordrogen kunnen worden verwerkt (tijd- en energiebesparing). Dankzij de gemakkelijke vervormbaarheid biedt het materiaal ontwerpers en verwerkers verschillende mogelijkheden, van eenvoudige vormen tot complexe constructies.

De platen zijn verkrijgbaar met of zonder UV-bescherming. Naast de heldere en opaal witte versies zijn de platen ook in verschillende kleuren en designpatronen te verkrijgen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics