You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics Nederland

ISPA Plastics is een specialist in het verwerken van kunststof halffabrikaten tot hoogwaardige maatwerk producten. Door onze ambachtelijk vakmanschap en productkennis te combineren met de nieuwste technieken zijn er talloze mogelijkheden. ISPA Plastics werkt niet vóór, maar mét opdrachtgevers. We kijken samen naar de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Met ruim 30 jaar ervaring in het bewerken van kunststoffen beschikken we over een gedegen kennis en creativiteit om samen tot het gewenste resultaat te komen. Door de transparante communicatie en korte lijnen blijven we flexibel en komen we samen met u tot de juiste oplossing en een aansprekend resultaat.

ISPA Plastics staat voor kwaliteit. Door een geïntegreerd internationaal logistiek systeem, wordt lokaal geprofiteerd van een breed assortiment aan producten. Binnen onze onderneming volgen wij de procedures van het 6S kwaliteitssysteem, naast een ISO 9001 certificering. Hierdoor garanderen wij de hoge kwalitatieve eisen van de markt.

Onze partners bevinden zich in diverse branches, van visuele communicatie, als reclame, interieur- en standbouw en musea, tot industrie, als machinebouw, levensmiddelenindustrie en fijnmechanica.

Overal waar kunststof plaat- of stafwerk toegepast wordt, al dan niet bewerkt, zijn wij uw partner in kunststoffen.

Heeft u een uitdaging voor ons? Neem contact met ons op.

ISPA Plastics is een divisie van thyssenkrupp Plastics Nederland en kent de volgende diciplines

Meer informatie over ons kunt u vinden op één van onderstaande pagina's

ISPA Plastics Nederland vrachtwagen

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics