You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

PC (Polycarbonaat) staf

thyssenkrupp Plastics PC polycarbonaat Lexan® en Makrolon® staf

PC (Polycarbonaat) is een heldere kunststof met een uitzonderlijk hoge slagvastheid, dat in tegenstelling tot de meeste andere kunststoffen hoge temperaturen aankan. Deze kunststof staat ook wel bekend onder de merknaam Makrolon®. Dit materiaal is 250x sterker en 50% lichter dan glas. Door deze eigenschap is polycarbonaat goed toe te passen als beglazing, wanden, afdaken of als bescherming die hufterproof en inbraakwerend is.

Makrolon® platen zijn naast de hoge temperatuur bestendigheid ook zelfdovend en brandvertragend leverbaar in tal van uitvoeringen; UV bestendig (buitentoepassingen), antistatisch of krasvast. Door deze uitvoeringen en de hoge slagvastheid zijn deze platen geschikt voor vele toepassingen. Het is uitstekend te bewerken en laat zich makkelijk verwerken en wordt daarom veel gebruikt in de bouw, industrie en in de (licht)reclame.

Makrolon® Polycarbonaat is leverbaar in: Helder, structuur, diffusers, opaal, transparante kleuren, golfplaat, spiegel en rpc.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics