You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Makrolon® (Polycarbonaat) plaat

thyssenkrupp Plastics PC polycarbonaat Lexan® en Makrolon® staf

Het merk Makrolon® staat voor een veelzijdig assortiment van eersteklas massieve (GP) platen en meerwandige (multi) van polycarbonaat die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende eisenpakketten.

Creatieve bouwplannen zoals stadion- en stationoverkappingen, omvangrijke koepelvormige bouwwerken, lichtstraten of lichte dakconstructies voor serres gaan met Makrolon® tot de mogelijkheden behoren. In de industrie wordt het buitengewoon slagvaste materiaal gewaardeerd als een veilige oplossing voor veiligheidsglas en machineafschermingen. En in de visuele communicatie zorgen hoogwaardige Makrolon®-platen bijvoorbeeld voor duurzame aantrekkelijke lichtreclames.


De constant hoge kwaliteit van alle Makrolon® platen is gebaseerd op de toepassing van hoogwaardige grondstoffen van Exolon Group, de extrusiekennis van Exolon Group, het overkoepelende kwaliteitsbeheer en de productieprocessen die DIN ISO 9001 gecertificeerd zijn.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics