You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

PMMA (Polymethylmethacrylaat) staf

thyssenkrupp kunststof perspex plexiglas acrylaat staven

PMMA (Polymethylmethacrylaat) of acrylaat wordt geleverd in zowel gegoten als geëxtrudeerde uitvoering en is sterk, kleurecht en heeft een lange levensduur. De gegoten kwaliteit is nagenoeg spanningsvrij. PMMA is optisch zuiver en laat zelfs enkele procenten meer licht door, en is ruim 20 maal slagvaster dan glas. Verder is het uiterst weerbestendig en UV-bestendig, goed te bewerken en prima geschikt voor constructieve toepassingen. PMMA is goed te lijmen en te lassen, warm te vervormen en zeer goed te verspanen en is geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Bekende handelsnamen zijn Perspex en Plexiglas.

PLEXIGLAS® houd van licht. Het vangt, geleidt en speelt met het licht. Dit zorgt ervoor dat het materiaal echt tot leven komt. Het is in verschillende dimensies verkrijgbaar en geschikt voor zowel decoratieve als technische toepassingen. De veelzijdige eigenschappen van Plexiglas biedt veel ruimte voor ideeën en staat open voor ieders fantasie. Plexiglas of acrylglas bewijst bij talrijke toepassingen een „materiaal-klassieker” te zijn.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande mogelijkheden.

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics