You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Wij zijn ISPA Plastics Nederland

Ispa Plastics Nederland

Het technologiebedrijf met veel expertise van materialen. Deskundigheid en diversiteit, een wereldwijd netwerk en traditie vormen de basis van ons prestatievermogen. Wij creëren meerwaarde voor klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Wij werken samen met onze klanten aan de uitdagingen van de toekomst. De klant staat bij ons centraal. We ontwikkelen innovatieve producten en diensten voor een duurzame infrastructuur en efficiënt gebruik van middelen.

Wij leggen de lat op het hoogste niveau. Wij handelen als ondernemers, met vertrouwen, passie om te presteren en moed, er op gericht om de beste te zijn. Dit is gebaseerd op de toewijding en de capaciteiten van elke medewerker. De ontwikkeling van onze medewerkers is bijzonder belangrijk. De gezondheid van de medewerker en de veiligheid op de werkplek hebben de hoogste prioriteit.

Wij delen gemeenschappelijke waarden. Wij handelen in het belang van het concern. Wij gaan open met elkaar om en tonen wederzijds respect. Wij bouwen op sterke waarden: betrouwbaarheid en eerlijkheid, geloofwaardigheid en integriteit. Compliance is voor ons vanzelfsprekend. Wij handelen op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Neem contact op met ISPA Plastics Nederland

Museumkap Ispa Plastics
Liniaal Ispa Plastics
Adidas Ispa Plastics
Awards Ispa Plastics
Display Ispa Plastics
Signing Ispa Plastics